Cold Chain Markedsstørrelse, andel og trendanalyserapport 2022 – 2030

Rapportkilde: Grand View Research

Den globale kjølekjedemarkedets størrelse ble verdsatt til USD 241,97 milliarder i 2021 og forventes å ekspandere med en sammensatt årlig vekstrate (CAGR) på 17,1 % fra 2022 til 2030. Den økende penetrasjonen av tilkoblede enheter og automatisering av kjølelagre over hele verden forventes å stimulere industriveksten i prognoseperioden.

Cold Chain Market Størrelse2

I utviklingsøkonomier er markedet for kjølelager drevet av et skifte fra karbohydratrike dietter til proteinrike matvarer, på grunn av økende forbrukerbevissthet.Land, som Kina, forventes å vise en betydelig vekstrate de kommende årene på grunn av en forbrukerledet overgang i økonomien.

Videre har voksende statlige subsidier gjort det mulig for tjenesteleverandører å utnytte disse fremvoksende markedene med innovative løsninger for å overvinne kompleks transport.Kaldekjedetjenester er designet for å gi ideelle transport- og lagringsforhold for temperaturfølsomme produkter.Økende etterspørsel etter lett bedervelige produkter og raske leveringskrav knyttet til det e-handelsbaserte markedet for levering av mat og drikke har skapt et betydelig løft i kjølekjededriften.

COVID-19-påvirkning på Cold Chain-markedet

Det globale Cold Chain-markedet har blitt påvirket i betydelig grad på grunn av COVID-19.De strenge forskriftene om låsing og sosial distansering forstyrret den samlede forsyningskjeden og tvang nedleggelse av flere produksjonsanlegg midlertidig.Dessuten hadde strenge normer for forsyningskjedelogistikk økt de totale logistikkkostnadene.

En annen stor trend som ble vitne til etter utbruddet av pandemien var en betydelig økning i antall e-handelskjøp, inkludert kjøp av lett bedervelige produkter som inkluderer produkter som meieri, frukt og grønnsaker, kjøtt og svinekjøtt, blant andre.Produsenter av bearbeidet mat fokuserer ikke bare på produktene sine, men også lagringen, som igjen driver kjølekjedemarkedet.


Innleggstid: 20. oktober 2022